فاکس بلاگ

اشتباهات رایج وبمسترها در کدنویسی و طراحی وب سایت

 اشتباهات رایج وبمسترها در کدنویسی و طراحی وب سایت

در دنیای بزرگ وب، روزانه وب سایت های بسیاری زیادی با موضوعات گوناگون ایجاد می شوند. اما بسیاری از این وب سایت ها مورد استقبال مخاطبان قرار نمی گیرند و ناشناخته باقی می مانند.

یک سوال: به راستی چه چیزی در برخی وب سایت ها موجب جذب مخاطب و یا بالعکس موجب فرار مخاطبان از آن می شود؟
پاسخ: بدون شک طراحی و کد نویسی استاندارد یکی از عوامل موثر در این زمینه می باشد. در ادامه با فاکس بلاگ همراه باشید تا اشباهات رایج طراحان وب سایت را با هم بررسی کرده و راهکار هایی را برای مقابله با این اشتباهات ارائه دهیم.

اشتباه اول: دسترسی سخت مخاطب به بخش های مختلف

یکی از اشتباهات رایجی که برخی از طراحان سایت مرتکب آن می شوند این است که سایت را به گونه ای طراحی میکنند که دسترسی به صفحات و قسمت های گوناگون توسط مخاطب گیج کننده می شود در نتیجه مخاطبان به سختی بخش مورد نظر خود را در وب سایت پیدا می کند.

راهکار پیشنهادی

هنگامی که یک صفحه جدید در وب سایت خود ایجاد می کنید سعی کنید لینک دهی به صفحه را به ساده ترین شکل ممکن طراحی نمایید. به طوری که لینک را روی متنی واضح و مشخص قرار دهید که به خوبی بیانگر محتوایات آن صفحه باشد.

همچنین از ارائه لینک های متوالی به مخاطب پرهیز کنید. چرا که اکثر مخاطبان اگر پس از سه کلیک، صفحه مورد نظر برایشان بارگذاری نشود با نارضایتی از وب سایت شما خارج خواهند شد.

از طرفی سعی کنید اگر بجای متن، لینک را روی عکس قرار می دهید حتما از متن جایگزین (alt تصویر) استفاده کنید. همچنین عکس شما باید به خوبی بیانگر صفحه ای باشد که لینک دهی به آن صورت گرفته است.

اشتباه دوم: فرم های جستجوی غیر استاندارد

اگر وب سایت شما دارای مطالب و محتوای زیادی است باید فرم جستجویی در آن طراحی شود که کاربران و مخاطبان به ساده ترین شکل ممکن مطالب مورد نظر خود را در آن یافت کنند.

متاسفانه استفاده از برخی فرم های جستجوی غیر استاندارد در وب سایت ها موجب می شود کاربران علی رغم اینکه مطلب مورد نظرشان در وب سایت شما وجود دارد به آن دسترسی پییدا نکنند و از سایت شما خارج شوند.

راهکار پیشنهادی

برای حل این مشکل از یک فرم جستجوی استاندارد در وب سایت استفاده کنید.

اگر به کدنویسی تسلط چندانی ندارید با توجه به اینکه موتور جستجوی گوگل یکی از بهترین جستجو کننده های مطالب وب است می توانید از کد زیر در وب سایت خود استفاده کنید تا گوگل مطالب مورد نظر کاربران در سایت شما را برایشان نمایش دهید.

همچنین می توانید عنوان دکمه جستجو را نیز تغییر داده و به جای روکسو نام وب سایت خود را جایگزین کنید.

اشتباه سوم: عدم رعایت اصول نگارشی

یکی از دلایل موفقیت و یا شکست در طراحی یک وب سایت می تواند ساختار نوشته ها و قواعد نگارشی در آن وب سایت باشد. سایت هایی که نوشته هایی با اصول نگارشی غیر استاندارد تولید می کنند اعتبار خود را نزد مخاطبان از دست می دهند و بازدید کننده ها نیز تمایلی به خواندن مطالب چنین سایتی ندارند.

راهکار پیشنهادی

هنگام تولید محتوا در وب سایت خود سعی کنید علائم نگارشی را به خوبی رعایت کنید، از عناوین و تیتر هایی با سایز استاندارد استفاده کرده و فاصله مناسب فاصله بین کلمات و خطوط را رعایت کنید.

همچنین پس از نوشتن هر مطلب آن را از این نظر مورد بازبینی دقیق قرار دهید و قبل از انتشار مطلب مطمئن شوید اشتباهات احتمالی را اصلاح کرده اید.

اشتباه چهارم: ناخوانا بودن متن های وب سایت

خوانا بودن نوشته های وب سایت یکی از فاکتور های موفقیت در طراحی سایت به حساب می آید. اینکه وب سایت زیبا و خلاقانه طراحی شده باشد برای مخاطب مهم خواهد بود اما استاندارد های نگارشی مانند سایز فونت وب سایت شما نباید قربانی طراحی جذاب سایت شود.

راهکار پیشنهادی

استفاده از فونت ها از نظر رنگ و اندازه باید طوری باشد که خواندن مطالب برای مخاطب دشوار نشود. پیشنهاد می کنیم همواره از استفاده فونت های ریز در وب سایت پرهیز کنید و فونت های معمولی را انتخاب کنید چرا که برای چشم بیننده آشنا تر هستند و خواندن آنها راحت تر صورت می گیرد.

اشتباه پنجم: استفاده از موزیک در وب سایت

برخی از طراحان سایت به اشتباه فکر می کنند پخش موزیک در وب سایت به جذابیت سایت کمک می کند و موجب جذب کاربران بیشتر می شود اما تحقیقات انجام شده نشان می دهند ۹۹ درصد کاربران در اینترنت به دنبال محتوا هستند و موزیک هایی که در صفحات برخی سایت ها وجود دارد توجهی نشان نمی دهند. بنابراین استفاده از پخش کننده های موزیک در وب سایت جز هدر دادن پهنای باند بازدیدکننده و نارضایتی بیشتر چیزی برای وب سایت به ارمغان نخواهد آورد.

راهکار پیشنهادی

این دیگر خیلی ساده است! دریک جلمه می توانیم بگوییم از پخش موزیک در صفحات وب سایت خود پرهیز کنید. البته اگر مجبور به استفاده هستید چاره ای نیست! تنها یک پخش کننده در قسمت مناسبی از وب سایت قرار دهید که بازدیدکنندگان اگر تمایلی نداشتند بتوانند سریع آنرا خاموش کنند.

این آموزش در اینجا به پایان رسید. امیدواریم مطالب گفته شده مورد استفاده شما عزیزان قرار گرفته باشد.  همچنین می توانید در پایین همین صفحه نظرات خود را با ما درمیان بگذارید. موفق و پیروز باشید

  •      
  • رضا ایرانی
  • 27 اکتبر 2018
  • نظرات: ۰
توجه: پسورد تمامی فایل ها www.foxblog.ir می باشد.
۰ نظر به ثبت رسید ه است
نظری بدهید

تمام حقوق قالب و مطالب متعلق به فاکس بلاگ است.هر گونه کپی برداری از مطالب فقط با ذکر منبع مجاز می باشد.